Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/09/screenshot236924.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Турция и Хърватия искат да натурализират Ларкин – Sportove
Намери ни
To Top

Турция и Хърватия искат да натурализират Ларкин

Шейн Ларкин сам признава, че би предпочел да играе за националния отбор на САЩ, но това на практика изглежда като невъзможна мисия и точно поради тази причина той е отворен към други опции. Към момента той има два варианта, след като Турция и Хърватия изразиха желанието си да натурализират звездата на Анадолу Ефес, информират медиите в двете държави, които ще се борят за класиране за олимпийския баскетболен турнир в Токио и имат надежда, че Ларкин може да им помогне.

“Отворен съм към идеята да играя за Хърватия”, заяви самият баскетболист в интервю преди няколко дни, а сега призна, че би приел да подсили и селекцията на Турция. 26-годишният гард се превърна в основна фигура за Анадолу Ефес през историческия отминал сезон, в който помогна на истанбулския отбор да спечели титлата в южната ни съседка и да играе финал в Евролигата.


Турците разчитаха на Скоти Уилбекин като натурализиран играч на Мондиал 2019 в Китай, а преди това в представителния тим играеше Боби Диксън, който смени името си на Али Мухамад, след като получи турски паспорт. Хърватите от своя страна използваха Донтей Дрейпър и Оливър Лафайет в последните години.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558