Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/09/screenshot236659.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Пирот спечели „Купа Плевен“ – Sportove
Намери ни
To Top

Пирот спечели „Купа Плевен“

Отборът на Пирот спечели „Купа Плевен“ на турнира, организиран от баскетболен клуб Спартак в плевенската спортна зала „Балканстрой“, съобщиха организаторите. Спартак Плевен завърши на второ място.

Пред своя публика селекцията на треньора Александър Дяковски загуби на финала от Пирот с 90:91. Срещата не мина без нерви, като в крайна сметка тя не бе завършена от четирима състезатели – по двама от двата състава, включително Николай и Мартин Маринови.


Най-резултатни за Спартак бяха Димитър Маринчешки със 17 точки и Мартин Маринов с 13. Николай Титков добави 12.

В мача за третото място Черно море Тича се справи с Ямбол със 107:67. Преди финала на турнира за Купата на Плевен президентът на българската федерация по баскетбол Георги Глушков награди със специално изработена значка легендата на българския и плевенски баскетбол Цветан Антов по случай 100 баскетбол в България. Тази година клубът от Плевен отбелязва и 40 години като част от елита на страната. Цветан Антов е общински съветник в Плевен. Той участва в надпреварата на местните избори през октомври и е кандидат за кмет на община Плевен от партия АБВ.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558