Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/09/screenshot236567.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Дженифър Лопес се върна при бившия си (СНИМКИ) – Sportove
Намери ни
To Top

Дженифър Лопес се върна при бившия си (СНИМКИ)

Дженифър Лопес и годеникът й Алекс Родригес се присъединиха към компанията на бившия на певицата в Маями. Причината за това беше състезание на дъщеря им Ема в Маями. 

Изминаха пет години откакто латино дивата и Марк Антъни се разведоха официално, а тя намери любовта в лицето на бившия бейзболист. Но тя и Антъни все още успяват да се радват съвместно попечителство над децата си.


 

Певецът пристигна също в компанията на своята нова половинка. Двойките се появиха на мястото на събитието отделно, като се държаха за ръце, докато вървяха от паркинга към местата си.

Антъни и неговата приятелка бяха придружени от бодигард, забелязаха папараците, които успяха да уловят всеки един момент в парка. 

J-Lo заложи на сладък летен външен вид – гащеризон от деним, който подчертаваше пищните й форми, който съчета с чифт бели кецове и големи слънчеви очила. 

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558