Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/09/screenshot235480.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тодор Неделев шокиран от подлагането на детектор на лъжата! – Sportove
Намери ни
To Top

Тодор Неделев шокиран от подлагането на детектор на лъжата!

Халфът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев заяви пред Sportal.bg, че никога не е очаквал, че ще му се наложи да мине през детекор на лъжата. Опитният полузащитник говори и за предстоящата битка на тима с ЦСКА в Пловдив.

„Ще бъде доста тежък мач.


Надявам се да излезем крайни победители. Аз съм професионалист и мисля само за Ботев (Пловдив), както и да давам максимума от себе си. Надявам се в събота да мислим само за мача. За мен това е неприятно нещо. Явно трябва да се мине през такова нещо във футбола. Не съм очаквал, че някога бих могъл да мина през детектор на лъжата, но явно във футбола всичко става. Не мога да кажа защо се наложи. Този въпрос трябва да го зададете към ръководството“, започна халфът на „жълто-черните“.

„Нямам болки в коляното, тренирам на 100%. Надявам се да се напълни Коматево и да зарадваме нашите фенове“. добави още той.

Ощр от категория Най-четено


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558