Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/09/screenshot235029.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Христо Иванов преди първия си мач за България: За мен ще е чест, стига спекулации с годините ми (видео) – Sportove
Намери ни
To Top

Христо Иванов преди първия си мач за България: За мен ще е чест, стига спекулации с годините ми (видео)

Вратарят на националния отбор Христо Иванов заяви, че за него ще е голяма чест, че ще направи дебют за представителния ни тим в контролата срещу Ирландия. Стражът е щастлив, че ще представи България в двубоя, след като Красимир Балъков разкри, че той ще бъде титуляр в срещата. Иванов смята, че не трябва да е проблем фактът, че вече е на 37 години, като това са само цифри и допълни, че всеки един играч има качества, с които може да помогне.

“За мен ще е голяма чест да играя, ако наставникът ми гласува доверие.


Този момент го чакам от доста време, дори и в по-напреднала футболна възраст, и нямам търпение. За всеки един футболист това е голяма чест – да защитаваш цветовете на родината е едно от най-големите постижения във всеки един спорт. Щастлив съм, но и се чувствам задължен да се представя добре. Все пак това е голяма отговорност да представяш България. Цифрите са едно клише и не виждам смисъл да се спекулира с това кой на колко години е и какви са му габаритите. Всеки има различни качества, с които може да помогне. Аз тренирам така сякаш ще играя, а дали това ще стане зависи от ръководството“, каза Иванов.

Иванов подкрепи Пламен Илиев, който допусна грешка при първия гол при загубата срещу Англия на “Уембли”, като допълни, че не се чувства притеснен за утрешния мач.

“Пламен Илиев е страхотен вратар и сам осъзнава грешката си, не е нужно някой да му прави разбори. Не е приятно, но се случва на всеки. Трудно може да ме напрегне нещо за утрешния мач. Аз съм играл в доста двубои, в които е било “ден година храни”, така че съм спокоен”, каза още Илиев.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558