Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/09/Poligraf-df.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Не е само с Черно море: във втори клуб от efbet Лига избухна скандал с полиграф – Sportove
Намери ни
To Top

Не е само с Черно море: във втори клуб от efbet Лига избухна скандал с полиграф

Треньори в школата на Ботев (Пловдив) са отказали да минат тест за лоялност, пожелан от Георги Самуилов. За момента не е точно в какво се състои теста, но източници на PlovdivDerby твърдят, че става въпрос за полиграф.

Благодетелят на „жълто-черните“, който онзи ден на откриването на строителната площадка на стадион „Христо Ботев“ се обърна и към играчите от мъжкия отбор да играят с чест и достойнство с екипа на „канарчетата“, бил доста разочарован от информации за порочни практики в ДЮШ, които достигнали до него.

Самуилов имал огромното желание всяка година юноши от школата да намират място в първия отбор и именно за това искал да подреди клуба отвътре и там де се работи съвестно и по правилата.


Днес сутринта треньорите от школата, начело с шефа на академията Ферарио Спасов, са отказали да се подложат на въпросния тест за лоялност, след като собственикът на клуба е пратил на базата специалисти в тази област.

Присъствието на психолози в първия отбор преди дербито с Локо Пд също не е случайна, а е част от плана на Самуилов в клуба да се работи на професионално ниво. Съмненията на собственика били, че в школата има обвързаност между определени треньори и родители, което води до пренебрегването на едни юноши за сметка на други.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558