Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/08/screenshot233446.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Иван Петков: Вярвам, че ще победим Финландия и ще продължим напред – Sportove
Намери ни
To Top

Иван Петков: Вярвам, че ще победим Финландия и ще продължим напред

Волейболистките от националния отбор на България надиграха Гърция с 3:0 гейма и постигнаха първа победа в Група А на Европейското първенство. Успехът запазва шансовете на тима ни да продължи напред на 1/8-финали в турнира, като пътят за втората фаза минава през задължителна победа над Финландия в послеедната среща в четвъртък. Старши-треньорът Иван Петков заяви за BGvolleyball.com, че вярва в победата, а ето още какво каза той след мача с Гърция:

„Изпълнихме целта си за категорична победа над Гърция.


Може би сме си взели поука от злощастния двубой с Франция на старта на Европейското. Този мач, като цяло, повлия и върху следващите ни две срещи в груповата фаза със Сърбя и Турция. Но да не се връщаме назад, защото всеки е дошъл на шампионата да се бори за победи“.

„Щастлив, че се вдигнахме, имахме добри изяви и записахме чист успех над Гърция. Съхранихме шансове да продължим напред. Сега изцяло се съсредоточаваме върху предстоящия ни двубой с Финландия на 29 август. Скандинавките играят много организирано, имат също така добра защита. Но ние гоним своето, излизаме с нужния респект. Имаме един ден за почивка и подготовка за мача. Излизаме с воля и мотивация за успех. Можем да победим и вярвам, че ще успеем, и ще продължим във втората фаза на шампионата“.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558