Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/08/screenshot233166.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
България завърши на осмо място след загуба от Украйна – Sportove
Намери ни
To Top

България завърши на осмо място след загуба от Украйна

България загуби от Украйна с 62:68 и завърши на осмо място на европейското първенство по баскетбол за момичета до 16-годишна възраст. София бе домакин на турнира за Дивизия “Б”, а националките ни отстъпиха на съперник, който вече бяха побеждавали – в първата си среща от груповата фаза на надпреварата.

Илияна Георгиева бе най-добра за нашите момичет с 25 точки, 9 борби, 8 асистенции и 3 отнети топки. Анастасия Калева се отличи с 12 точки, 15 борби и 2 отнети топки, а Ванина Василева остана с 8 точки.


Катерина Ткаченко с 13 точки, Яна Катеринчик с 12 и Валерийя Казанцева с 11 бяха топреализаторките за украинките, които завършват на седмо място в крайното класиране на състезанието.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558