Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/11/sogi308433.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Стойчо Младенов изригна: Този играч на Лудогорец е истински… – Sportove
Намери ни
To Top

Стойчо Младенов изригна: Този играч на Лудогорец е истински…

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов буквално изригна след дербито с Лудогорец на „Българска армия“. Наставникът на червените видимо бесен, защити ЦСКА и осмя поведението на Ешпиньо.

Голмайсторът на гостите показа среден пръст на треньорското ръководство на армейците по време на мача. Постъпката не бе забелязана от реферите, но със сигурност трябва да бъде наказана от БФС.


Остава обаче да видим дали Централата ще реагира адекватно? Ето какъв бе ответният удар на Младенов към халфа.

„Видя се каква култура има в отбора на Лудогорец. Техен играч показа среден пръст към нашата скамейка. Всички го видяха. Мога да кажа само едно – Ешпиньо е истински… европеец!“, в типичен за себе си стил Екзекутора се противопостави на Ешпиньо.

В действителност постъпката на полузащитника е грозна и той наистина не показа нищо европейско и нищо общо с джентълменското поведение по време на срещата. Ешпиньо с този жест, ругаенето в лицето на Карачанаков в началото на мача и провокацията към феновете на ЦСКА след изравнителния гол за Лудогорец заслужава сериозно наказание от БФС.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558