Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/11/кличко-допинг.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бомба в Германия! Кличко взима допинг, ето доказателството! – Sportove
Намери ни
To Top

Бомба в Германия! Кличко взима допинг, ето доказателството!

Истинска бомба избухна в Германия. Една от най-авторитетните немски медии гръмна с доказателства, че Владимир Кличко взима допинг и доминацията му се дължи на нечисти средства.

Ето какво признават от вестник Frankfurter Allgemeine Zeitung.

„Направихме публикация преди мача с Кубрат Пулев, в която ярко изразихме следното: Кличко е единственият от известните спортисти на планетата, който не дава допинг проба преди състезание.


Попитахме Владимир защо не даде такава преди боя с Пулев, след като и българинът настоява украинецът да се подложи на допинг контрол. Реакцията на щаба на Кличко бе следната. Вместо до ринга ние бяхме пратени на сгъваем стол на 4-ия ред от горе надолу в залата, в средата на българската агитка. Единствени от немските медии получихме подобно отношение и се наложи да отразим мача от непривична за журналисти позиция“.

Frankfurter Allgemeine Zeitung казва всичко:

1. Владимир Кличко е единственият известен в света шампион, който дава допинг проба само след състезание.

2. Запитан защо не финишира дискусията, давайки допинг проба, както Кубрат Пулев нееднократно призовава – Кличко не пожелава да отговори обосновано.

3. Отмъстителният щаб на украинеца показва неуважение към немската медия и я праща да отразява боя на места, които не съответстват с общо приетите норми в света на спорта и журналистиката на най-високо ниво.

4. В семейството на Кличко допингът е срещано явление. Виталий Кличко вече официално е хващан, че използва забранени стимуланти.

Виждайки гореизброените факти всеки един безпристрастен фен може да е сигурен – Владимир Кличко не е чист! Той ползва допинг, но е създал империя, която да го пази.

Ако искате повече хора да научат истината за Владимир Кличко и срещу каква несправедливост се изправи Кубрат Пулев, СПОДЕЛЕТЕ статията. Нека ИСТИНАТА стане ясна за всички!

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558