Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/07/screenshot229820.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бейл все пак поема към Китай – Sportove
Намери ни
To Top

Бейл все пак поема към Китай

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл все пак ще премине в състава на китайския Джиансу Сунинг. Според информация на “Марка”, трансферът ще бъде обявен официално днес. Уелсецът пък ще подпише договор за три години на стойност 66 милиона евро, като така ще взима по-висока заплата дори от Стефан Ел Шаарауи, който се договори да получава по 15 милиона евро на сезон от новия си клуб Шанхай Шенхуа.

Джиансу е собственост на групировката “Сунинг”, която притежава и италианския Интер.


Така че не е изключено на по-късен етап Бейл да поеме в посока “Джузепе Меаца”. Двата побратимени клуба често разменят играчи, като последният пример е преминаването на Жоао Миранда в състава на китайския тим.

На този етап не е ясно каква е договорката между Реал и Джиангсу за трансфера на Бейл. Последните информации бяха, че китайците предлагат едва 22 миилона евро за крилото, което не устройваше “Белия балет”, но изглежда двата клуба са намерили компромис.

Ощр от категория Най-четено


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558