Намери ни
To Top

Счупен нос, множество ожулвания и следи от ухапване! Страшни подробности за побоя над бившата на Кличко

Съдът на Лос Анджелис не е свалил обвинението в домашно насилие от 30-годишния актьор Брайън Хикерсън – такъв е изходът от съдебното заседание, което се проведе през тази седмица.

Бившата съпруга на Владимир Кличко отнесе сериозен бой от новия си приятел (видео)

Хикерсън е обвинен в жестоко отношение към приятелката му, 29-годишната Хейдън Пенетиър, и заради посегателството го заплашват 4 години лишаване от свобода.

Половинката на Пенетиър, която е бивша съпруга на боксовата легенда Владимир Кличко, влезе в съда след инцидент през май, за което според правораздаващите има достатъчно доказателства.

Полицията арестува Хикерсън след скандал с актрисата, при който той й посегнал.


Полицайката Аманда Финдли, която идва на мястото на произшествието, дава показания. Според думите й Хейдън има счупен нос, синини и по двете ръце, следи от душене по шията, подпухнало лице и белези от ухапване по ръката:

“Веднага забелязах драскотина по клепача й, подуто лице. Имаше ожулвания по врата, вляво. И когато продължихме да говорим, Хейдън свали пуловера и видях в ръцете й ожулвания”.

Адвокатът на Хикерсън пледира за сваляне на обвиненията, заявявайки, че и двамата участници в скандала носят отговорност за последствията. Само че съдията не приема ходатайството и нарича Хикерсън агресор.

След скандала на Хикерсън му е издадена ограничителна заповед: той няма право да доближава Хейдън по-близо от 90 метра.

Бившата съпруга на Владимир Кличко отнесе сериозен бой от новия си приятел (видео)

Ощр от категория Акценти