Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/07/screenshot226912.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Южени Бушар – модел или професионална тенисистка? – Sportove
Намери ни
To Top

Южени Бушар – модел или професионална тенисистка?

Трудно е да се повярва, че минаха пет години, откакто една безстрашна 20-годишна тенисистка се промъкна до финала на “Уимбълдън” без да загуби сет. Цялата слава и блясък тогава бяха за канадката Южени Бушар, въпреки че шампионка стана Петра Квитова. Като добавим полуфиналите на Джини в Мелбърн и Париж по-рано през 2014-а, нямаше никакво съмнение, че тя е бъдеща суперзвезда. Русокосото момиче обаче така и не можа да повтори тези успехи, като оттогава има само един четвъртфинал в турнир от Големия шлем.


Днес сексапилната Бушар е по-известна с изявите й в социалните мрежи, отколкото с играта й на корта. И особено с фотосесиите й за емблематичното издание Sports Illustrated Swimsuit.

Преди половин година тя призна, че славата е оказала негативно влияние за развитието на кариерата й.

“Година след това животът ми се промени. Изведнъж бях попаднала под светлината на прожекторите и чувствах огромно напрежение, за да запазя нивото и резултатите си”, сподели тогава Южени.

На нея й е омръзнало от хората, които я смятат по-скоро за модел, отколкото за професионална тенисистка.

“Не мисля, че правя много фотосесии. Това е голяма грешка. Снимам се тук и там, когато графикът ми го позволява. Дори не мога да си спомня последния път, когато застанах пред камерата. Аз обичам да се занимавам с различни дейности, да се срещам с успешни хора в сфери, различни от тениса”, разказва тя.

Южени Бушар пристигна в Лондон в лоша форма, след като загуби шест от последните си седем мача. Тя обаче беше възхитителна на партито в навечерието на “Уимбълдън”, на което обра точките с зашеметяващ тоалет на “Версаче” с цепка до ханша.

Канадката ще играе със словенката Тамара Зидансек в първия кръг във вторник.

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558