Намери ни
To Top

Тибо Куртоа има нова тръпка (галерия)

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа отпраши към Ибиса. Подобно на много свои колеги той избра Балеарските острови за своята лятна почивка. Там белгиецът бе издебнат от папараци в недвусмислена поза с италианския супермодел Сара Солдати.

Така Куртоа затвърди репутацията си на женкар.


След края на брака си с Марта Домингес, майката на двамата му синове, футболистът сменя мацките като носни кърпи. За последните три месеца това е третата секси дама, с която е забелязван стражът на “Белия балет”.

В началото на годината той имаше кратка авантюра с тв водещата и модел Алба Карийо. Красивата блондинка е бивша съпруга на тенисиста Фелисиано Лопес. Именно тя разкри връзката им. Това не се хареса на Куртоа, който отрече да са заедно и дори си позволи да я обиди публично. Последва и отговор от Алба, която беше не по-малко жлъчна.

Малко след това вратарят имаше вземане-даване с чернокосата сексбомба Лиз Емилиано. Тя също не се задържа дълго около Куртоа.

Сега е ред на Сара. Тя е родом от Болоня и е на 20 години. Сексапилната брюнетка има над 100 000 последователи в социалната мрежа “Инстаграм”. Дали тя е просто летен флирт за Тибо или отношенията им ще прераснат в сериозна връзка предстои да видим.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА САРА СОЛДАТИ ВИЖТЕ ТУК!!!

Ощр от категория Любимец 13