Намери ни
To Top

Манчестър Юнайтед официално представи първото ново попълнение

Манчестър Юнайтед официално обяви първото си ново попълнение за това лято. Даниел Джеймс, който бе привлечен от Суонзи, подписа договор за пет години с опция за допълнителни 12 месеца. „Лебедите“ ще получат за 21-годишното крило 15 милиона паунда плюс потенциални три милиона под формата на бонуси. Уелсецът е първото попълнение на Оле Гунар Солскяер.


„Това е един от най-хубавите дни в живота ми. Очаквам с нетърпение предизвикателството. Премиър лийг е най-доброто първенство в света, а Манчестър Юнайтед е перфектното място, където мога да се развия като играч. Това е момента на невероятна гордост за мен и семейството ми, макар че той е примесен с тъгата от това, че баща ми не може да сподели този миг с нас (б.ред. бащата на Даниел почина преди няколко седмици). Чакам с нетърпение да започна да работя с Оле и да се срещна с отбора“, заяви Даниел Джеймс.

„Даниел е вълнуващ млад футболист, който притежава много умения, визия за играта, изключителна скорост и добра работна етика. Той имаше страхотен сезон със Суонзи и разполага с всичко необходимо, за да стане играч на Манчестър Юнайтед. Щастливи сме, че подписа с нас и всички ние очакваме с нетърпение да работим с него. Това е идеалната среда за Даниел да продължи развитието си“, коментира мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяер.

Ощр от категория Най-четено