Намери ни
To Top

Бушар блести на мач от НБА (снимки)

Бившата №5 в света Южени Бушар се подготвя за участието си на турнира в Ийстборн, който е подгряващ за “Уимбълдън”. Между тренировките красивата тенисистка намери време и да подкрепи тима на Торонто Раптърс, който е много близо до титлата в НБА. 25-годишната канадка публикува в Instagram снимка, на която позира на паркета в залата на отбора на Торонто, който снощи загуби драматично със 105:106 у дома от шампиона Голдън Стейт Уориърс. Въпреки поражението, Кауай Ленърд и компания продължават да са само на победа от крайния успех, като водят с 3:2 във финалната плейофна серия.



Джини Бушар изгледа мач №5 от серията в компанията на сестра си Селест и голфърката Мишел Ви, а освен това се срещна с известния музикант Дрейк, който също бе сред зрителите в Scotiabank Arena.



Бушар е финалистка на “Уимбълдън” от 2014, но в последните години тенис кариерата й не се развива особено успешно. В момента Джини Бушар е №78 в световната ранглиста и продължава да има само една титла на сингъл в кариерата си досега.

Ощр от категория Любимец 13