Намери ни
To Top

Има потвърждение на слуха, че Антъни Джошуа е бил нокаутиран по време на спаринг

Известният американски спортен коментатор Джо Роган потвърди, че вече бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа (22-1, 21 КО) е бил нокаутиран по време на спаринг и именно с това може да се обясни странното му поведение по време на мача с Анди Руис-младши миналата събота в Ню Йорк.

“Мой добър и надежден източник ми каза, че Джошуа е бил нокаутиран седмица преди битката. Възможно е той да е получил сътресение, защото на ринга в “Медисън Скуеър Гардън” изглеждаше много зле и беше уязвим. Може би той беше толкова предпазлив по време на боя, защото не е успял да се възстанови от нокаута”, заяви Джо Роган в интервю за Bjpenn.


com.

“Изглеждаше като стъкло. На лицето му беше изписано, че нещо не му е наред. Нещо повече – това беше дебютът му в Америка. Беше под силен натиск и може просто да е прегорял”, добави спортният коментатор.

Неговата информация обаче противоречи на изказването на Еди Хърн отпреди три дни. Промоутърът на британеца категорично отрече Джошуа да е излязъл на ринга срещу Анди Руис с мозъчно сътресение, както и че е бил ранен преди мача.

Както е известно, новият световен шампион в тежка категория на WBA, WBO и IBF Анди Руис (33-1, 21 КО) победи Джошуа с техническим нокаут в 7-ия рунд.

Ощр от категория Най-четено