Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/06/screenshot224328.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бала: Доволен съм, момчетата дадоха всичко от себе си (видео) – Sportove
Намери ни
To Top

Бала: Доволен съм, момчетата дадоха всичко от себе си (видео)

Селекционерът на България Красимир Балъков остана доволен от видяното след загубата с 1:2 като гост на Чехия в европейска квалификация от Група “А”. Легендарният плеймейкър на Етър, Спортинг (Лисабон) и Щутгарт записа горчив дебют начело на “трикольорите”, но въпреки това поздрави момчетата си за показаното в Прага.

“След доброто начало на срещата ни се искаше, разбира се, да свърши по друг начин, но за жалост, трябва да признаем, че отборът на Чехия бе на много добро ниво. Ние направихме добри неща.


Доволен съм. Нямахме обаче късмет в отделни ситуации. Момчетата дадоха всичко от себе си. Опитахме се да притежаваме топката, да търсим диагоналните пасове и да излизаме от тяхната преса, а не просто да чистим на посоки топката”, коментира Балъков.

“Много неща се получиха добре, но имахме и моменти, в които изпитвахме трудности. Смятам, че всички от настоящите играчи имат място в състава. Видяхте, че Георги Сърмов изигра перфектен мач. Исмаил Иса даде всичко от себе си, вкара и гол. Нормално е, разбира се, да има притеснение сред младите. Нямаме време да бъдем тъжни. Трябва да по най-бързия начин да се възстановим за домакинството на Косово”, каза още селекционерът на България.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558