Намери ни
To Top

Многократен шампион отсече: Кобрата трябва да прави едно-едничко нещо, за да победи – ето какво е то!

Рецептата за победата на Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко в битката за трите пояса на украинеца е предписана! Многократен шампион на България посочи едно-едничко нещо, което трябва да прави 33-годишния софиянец, за да пречупи по-малкия брат на Виталий Кличко – да играе с акъл. Свилен Русинов, който освен редицата републикански титли е и олимпийски вицешампион от Барселона, заявява в интервю за „Меридиан Мач“, че очаква Пулев да излезе победител от сблъсъка.
Каква трябва да е стратегията на Кубрат?
– Да е много сериозен през цялото време и тактически подготвен, разбира се. И в никакъв случай да не бърза.

Това бе използвано от предишните съперници на Владимир, които смятаха, че той вече като е на възраст, след рунд-два ще го изморят и ще нанесат решителен удар. Нищо подобно! Но тук говорим за боксьори, много по-слаби от Пулев, така че вярвам, че той и щабът му ще са взели тези неща предвид.
Значи да е търпелив….
– Задължително. Трябва да играе умно, да не се хвърля хаотично. Просто е необходимо да прави това, което знае най-добре. Пулев е интелигентен, няма нищо общо с досегашните съперници на Кличко, които са доста по-глупави. Той и затова все още няма загуба на профиринга. Силно вярвам, че в събота ще излезе на ринга с ясен план за действие, няма да рискува излишно и ще се прибере в София с поясите на Владимир.

 

Ощр от категория Анализ