Намери ни
To Top

Домусчиев към 2-ма от чужденците: Ако не изпълните това, сте аут!

Двама от чужденците в Лудогорец получиха ултиматум, с който задължително трябва да се справят. Ако задачата им не бъде осъществена, те ще напуснат клуба през лятото. Защото босът Кирил Домусчиев заяви, че до края на сезона в „А“ група и последните 2 мача от групите на Шампионска лига иска пълна мобилизация по всички звена.

Кондиционните треньори на Лудогорец Серхио Марти и Хавиер Кастильо се захванаха сериозно със задачата да вкарат във форма Александър Барт и Върджил Мисиджан.


Първият доскоро бе контузен, а вторият не е в оптимална форма от началото на сезона, пише „Тема Спорт“.

Холандецът се представя посредствено от началото на кампанията, което не се нрави на разградчани. Ръководителите имаха надежди, че след силната игра през пролетта в Лига Европа крилото ще вдигне още цената си през този сезон. Това обаче засега не се случва. Поради тази причина испанците Кастильо и Марти са получили нареждане да работят допълнително с Мисиджан, за да бъде върнат към познатата форма.

Барт пък е ключов играч в защитата и влизането му в оптимална форма е абсолютно задължително. Така от представянето на двете звезди на орлите ще зависи и бъдещето на кондиционните треньори – Марти и Кастильо.

Ощр от категория Тема на деня