Намери ни
To Top

Франция потресена! Сексбомба прати футболист на смъртно легло (видео)

Смесицата между алкохол, наркотици и сексбомба с лабилна психика, пратиха на смъртно легло бивша звезда един от най-големите клубове в света.

Френската сексбомба Набила Бенатия е била арестувана по подозрение за опит за убийство на настоящия си приятел – бившия футболист на Олимпик (Марсилия) Томас Вергара, който в момента е в болница в тежко състояние с порезни рани по шията.

Първоначално 22-годишната красавица от алжирски произход развила версията, че раните на Томас са от нападение на хулигани, но охранителните камери на сградата, в която се намира апартаментът й, показали, че при влизане той е в отлично здраве, а скандалът избухва в жилището. Според полицията Набила, която е бивша приятелка на халфа на Интер Ян М’Вила, е изхвърлила ножа през прозореца, пише БЛИЦ.


Пищната брюнетка не за първи път има проблеми с органите на реда. През 2009 г. е била съдена за финансови измами, но не е лежала в затвор, тъй като е била едва 17-годишна.

Най-вероятно става въпрос за битов скандал след употреба на алкохол и наркотици. Възможно е и да става въпрос за самонараняване на играча. Ако се докаже, че раните му са причинени от Набила, тя рискува да се озове за 30 години зад решетките.

Ето и защо Бенатия е сочена като сексбомба:

Ощр от категория Футбол