Намери ни
To Top

Какъв удар! Лудогорец си осигури звезда за 11 млн!

Страхотен удар за Лудогорец може да се окаже решаващ ход за развитието на клуба през този сезон, а защо не и следващите години!
Орлите си осигуриха играч за 11 млн. лв. И преди да сте си помислили, че Кирил Домусчиев ще извади колосалната сума за нова покупка – не! Въобще няма нуждата да го прави, защото си има звездата, а сега ще я върже с нов договор – Жуниор Кайсара ще преподпише в най-скоро време, твърди „7 дни спорт“.
Бразилецът, който е сред най-добрите играчи на орлите, е оценяван от сайта Transgermarkt.de на 4,4 млн.

паунда, т. е. малко над 11 млн. лв.
Логично името му постоянно бе спрягано за трансфер, тъй като е сред апетитните хапки в българското първенство, а и е трудно да задържиш такъв футболист в Разград. Кайсара обаче нямал нищо против да остане, защото се чувствал добре. От Лудогорец оценяват приноса и лоялността на футболиста и ще го възнаградят с нов контракт, вероятно с доста сериозно завишено възнаграждение.

Въпросът може да бъде решен още по време на паузата за националните отбори, когато Лудогорец ще почива. Така Лудогорец ще си осигури услугите на звезда за 8-цифрена сума в левове, а Кайсара ще стане сред най-добре платените футболисти в историята на „А“ група.

Ощр от категория Трансфери