Намери ни
To Top

Неволно се издадоха! В Лудогорец ги тресе шубето от…

В Лудогорец неволно се издадоха от какво ги е страх преди дербито с ЦСКА другия петък, което може да наклони сериозно везните за титлата както в полза на червените, така и в полза на настоящия шампион. Орлите признаха една огромно предимство на ЦСКА, което веротяно ще бъде частично залачено заради петъчния ден, в който ще се състои мача.
Домакините искаха срещата да бъде преместена за уикенда, за да могат повече армейци да дойдат на стадиона. От Лудогорец обаче отказаха и СТК отряза мераците на ЦСКА и така вероятно зрителите няма да изпълнят на максимум „Армията“.

„При всички случаи ще бъде изключително трудно, знаем каква атмосфера могат да създадат феновете на ЦСКА“, заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев и сякаш неволно призна основната причина, поради която от Лудогорец така упорито не искат промяна на началния час на мача.
„Смяната на датата и часа са опити да се нагнетява напрежение преди този мач. Ние нямаме абсолютно никакво желание да влизаме в подобни полемики. Може би е някакъв опит да се мобилизира публиката. Това е от така наречените шампионски мачове. Ако искаме да спечелим титлата, трябва да победим на „Армията“, защото това е среща с основния претендент за титлата“, каза за TV7 и NEWS7 Петричев. Той коментира и нападките, че съперниците на ЦСКА са стимулирани финансово от Лудогорец
„Не можах да разбера защо е нормално Славия да спечели точка в Разград, а не е нормално да спечели точка на „Армията“. Това само показва, че Славия играе феърплей. Слава Богу, дистанцията между нас и ЦСКА вече не е толкова голяма“, допълни Петричев.

Ощр от категория Анализ