Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/10/levski.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бартерна сделка! Левски дава двама за звезда на А група – Sportove
Намери ни
To Top

Бартерна сделка! Левски дава двама за звезда на А група

Левски подготвя бартерна сделка. Целта на сините е да привлекат звезда на А група, като в замяна предложат двама от играчите си. Ето какво разкрива сайтът livesport.bg.

Ръководството на Левски ще направи всичко възможно, за да привлече в състава си една от звездите на родния шампионат.


Става дума за Даниел Генов, който е в полезрението на сините от началото на сезона, а има и защо, тъй като фланговият футболист прави сериозно впечатление на десния фланг на атаката на Локомотив София – позиция, която е една от многото ахилесови пети в състава на Левски.

Сините ще направят опит да привлекат Генов на „Герена“, като вместо трансферна сума ще предложат на колегите си от Локомотив двама свои футболисти – Пламен Димов и Ангон Огнянов.

Въпросните играчи не попадат в дългосрочните планове на спортно-техническия щаб на Левски. От началото на 2015-а година начело на тима ще застане Димитър Димитров – Херо, а според livesport.bg една от важните трансферни цели на сините е именно дясното крило на Локо София Даниел Генов.

Очаква се Херо да направи мащабна селекция в Левски като феновете на тима възлагат огромни надежди на Димитров.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558