Намери ни
To Top

Гришо се разплакал заради Анди Мъри, защото британецът му направил…

Тенис ракета №1 на България Григор Димитров ронил сълзи заради абоната си на корта Анди Мъри, като причината далеч не е свързана със спорт, пише „Инсайдър“, цитиран от tenniskafe.com. Хасковлията не сдържал емоциите си при вида на ужасната прическа, която преди време Мъри му направи и публикува в социалните мрежи.

„Това е друг момент, след който плаках. Чувствах се засрамен на корта от прическата, която ми направи – как ме среса и издуха.


След това потърсих помощ от професионалист, за да оправи външния ми вид. Затова, Анди, следващия път си вземи друга четка и сешоар“
, разкрива Гришо.

Любопитно е, че Димитров признава в предвия въпрос, че не е нещо нетипично да рони сълзи. Гаджето на Мария Шарапова е доста чувствително – „Често се случва да плача пред телевизора. Много съм чувствителен, когато гледам филм и съм най-неподходящата компания за гледане заедно. Плача много на всякакви филми. Ако е драма, е невъзможно да се гледа с мен… За последно се разплаках на последната серия на сериала „Suits“, разкрива търсещият първи финал на турнир от Големия шлем българин.

article-0-1DCDEB6700000578-175_634x622

Ощр от категория Спорт