Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/10/sogi354463.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Георги Марков: Съдията на мача в Ловеч беше… – Sportove
Намери ни
To Top

Георги Марков: Съдията на мача в Ловеч беше…

Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков се отчете с интересно изказване след вчерашната загуба на тима му с 2:4 като гост на Литекс в Ловеч. Железничарите направиха крачка назад в битката за топ 6, а Марков очевидно смята, че главна причина за лошия резултат е съдията Станислав Ставров. И ако други футболни началници са си позволявали да се усъмнят в правилните сексуални наклонности на арбитрите, този от Локо (София) директно нарече Ставров жена.

„Виждате, че съдията много рано искаше да предреши мача.


Видяхте как не се наказаха влизания за червен картон. Не искаме да ни свирят жени, искаме да ни свирят мъже!“, беснееше бившят национал, имащ претенции за спестен червен картон на Васил Божиков в средата на първото полувреме.

„Какво напрежение в клуба? Вие го виждате това напрежение. Имаме си нашите проблеми, но така е във всеки клуб. Оттук продължаваме да играем и да гледаме напред“, допълни Марков.

 

 

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558