Намери ни
To Top

Пред Лудогорец се откри страхотен шанс за исторически успех!

Страхотни новини за родния представител в Шампионската лига Лудогорец! Пред тима от Разград се откри страхотен шанс за дебютен точков актив на роден клуб в най-престижния европейски клубен турнир! Лудгорец приема Базел, а гостите, които са считани за най-лесно преодолимия от трите съперника в група „Б“ (другите са Реал М и Ливърпул), може би ще дойдат в София без четирима основни футболисти, сред които и звездата на тима Марко Щрелер.

Той е с физически проблеми, а под въпрос са още  титулярните защитници Фабиан Шер и Беранг Сафари, както и опитният Валтер Самуел. Треньорът Пауло Соуса до последно ще се надява поне някои от тях да се вдигнат и да могат да излязат срещу орлите в сряда от 21.45 ч.

Четиримата останаха извън групата при съботната победа с 1:0 над Йънг Бойс за първенство, с която тимът прекъсна серия от два мача без успех в Супер лигата.


Щрелер, Шер и Сафари не са играли от началото на месеца, а 36-годишният бивш футболист на Интер Самуел не се е появявал на терена от средата на септември.

 

Ощр от категория Анализ