Намери ни
To Top

Жената на Ники Дойнов лъсна гола, вижте огромните й гърди (ФОТО 18+)

Ники Дойнов е развързал кесията и е направил щедър подарък на половинката си Петя – нов силиконов бюст. Скандалната бивша манекенка настоявала за интревнецията от близо година, когато престанала да кърми сина им Марко и забелязала, че деколтето й не изглеждало както преди.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Понеже била суетна жена, която отделяла доста време на външния си вид, веднага направила проучване кой е най-добрият пластичен хирург у нас и легнала под ножа. Удоволствието да върне самочувствието на сексапилна жена струвало на журналиста 10 бона, показва справка с ценоразписа на пластичните гурута у нас.


Все пак Петя не прекрачила границите на естетиката и си сложила сравнително малки силиконови импланти, но ефектът не останал скрит за никого от обкръжението им. Още в моделските си години тя била сред най-търсените момичета за реклама на бельо, тъй като имала завидно деколте.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Сега обаче размерът му се увеличил почти двойно, а Ники дори го хващал срам, когато се появял с нея на плажа. Жена му събирала всички погледи върху себе си с атрактивната си фигура и за да я скрие от зяпачите, това лято Дойнов отказал да почива на родното Черноморие или в съседна Гърция, където е истинско стълпотворение на българи. Двамата подходили нетрадиционно и съчетали плажните удоволствия с историческия туризъм, заминавайки за Германия. Новинарят, любимата му и синът им Марко отседнали в популярния град Констанц, намиращ се до Боденското езеро и река Рейн, в чиито води тримата плували.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Ощр от категория Акценти