Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/12/geri-nikol.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Пълен резил! Гери-Никол лъсна без гащи на участие, вижте срамното коте на 19-годишната певица (СНИМКИ 18+) – Sportove
Намери ни
To Top

Пълен резил! Гери-Никол лъсна без гащи на участие, вижте срамното коте на 19-годишната певица (СНИМКИ 18+)

Не остана нищо скрито-покрито от интимните органи от кръста надолу на 19-годишната скандална варненка Гери-Никол по време на участието й в „Клуб 33“ преди няколко вечери.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ КАДРИ!

От сцената, издигната на близо 2 метра над гостите на комплекса и феновете си, изпълнителката на „Над закона“ щедро разтвори бедра, а цепката по пъпа на дългата й роба предизвика мръсните им помисли.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ КАДРИ!

За втори пореден месец поп и R&B фурията се отчете с участие в клуб, в който звучи музиката на конкурентния жанр. Изглежда тенденцията лекия жанрд да превзема всички останали стилове, които вече си звучат като откровена чалга, се затвърждава.


ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ КАДРИ!

На участието на Гери-Никол забеляза плеймейтката Бояна Генова, която нашумя като Малкото Коте на Валери Божинов и в тв сапунката „София ден и нощ“.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ КАДРИ!

Иначе ексцентричната певица се постара градусът на купона на избухне на макс, като освен с хитовете си, цяла нощ провокира публиката и с визията си. Не стига, че лъснаха тайните й на юг от кръста, ами и прозрачната материя на роклята в областта на бюста показа свежите й силиконови бомби.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ КАДРИ!

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558