Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/10/Arsenal.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Суперзвезда на Арсенал каза „ДА“ на оферта от Сити – Sportove
Намери ни
To Top

Суперзвезда на Арсенал каза „ДА“ на оферта от Сити

Шампионът на Англия Манчестър Сити се готви да привлече поредният футболист на Арсенал, съобщава „Дейли Експрес“.

Както е известно, в последните години гражданите се подсилиха с основни играчи на топчиите като Емануел Адебайор, Гаел Клиши, Самир Насри и Бакари Саня.

През януари мениджърът на гражданите Мануел Пелегрини ще отправи оферта на стойност 32 милиона паунда за плеймейкъра Месут Йозил.

Немският национал вече е казал да на подобен трансфер.


Йозил не се чувства добре в Арсенал, тъй като често е използван на фланга от Венгер, а това не е неговата предпочитана позиция.

Както е известно, в момента Йозил лекува травма, като очакванията са той да излезе от лазарета в началото на 2015 година. „Дейли Експрес“ твърди, че артилеристите ще се разделят с Месут Йозил и с получените средства ще опита да купи Единсон Кавани.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558