Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2018/02/sasho-kadiev-desi-stoyanova.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Няма да повярвате за кого е омъжена Деси Стоянова! Той е много по-възрастен от нея, ето кой батка се радва на журналистката (снимки) – Sportove
Намери ни
To Top

Няма да повярвате за кого е омъжена Деси Стоянова! Той е много по-възрастен от нея, ето кой батка се радва на журналистката (снимки)

Заедно повече от 15 години и женени от 10 – това са Деси Стоянова и съпругът й Велислав Русев. Екранната половинка на Сашо Кадиев от „Преди обед“ е дарила благоверния си с двама прекрасни сина. А животът им заедно винаги е вървял по мед и масло.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ!

Въпреки това Деси Стоянова останала като вцепенена рано тази сутрин.


Когато отворила очи и видяла нещо, за което не беше си и мечтала от доста време насам. А именно невероятна и много романтична изненада от Велислав.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ!

Журналистът, който е с 10 години по-възрастен от Десито, я изчакал да отвори очи, за да й поднесе огромен букет от… лайкучки. Горските цветенца са наистина неизброими, а щастливата водеща не пропусна да се снима с букета и да се похвали в мрежата.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ!

Както сами може да съдите по широката й усмивка, изненадата от Вельо я е накарала да лети от щастие. Въпреки че не е скъп, този подарък е един от най-ценните за всяка нормална и обичаща жена.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ!

Припомняме, че Велислав и Деси Стоянова се запознават покрай работата си във вестник „Сега“ преди много години. Искрата помежду им пламва още в първите минути и оттогава двамата са неразделни.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ!

Бързо заживяват заедно, а после се женят и им се раждат двете момчета. В профила си в мрежата Деси написа, че й остават още пет дни. Но не, докато роди трето дете, разбира се. А докато се върне на екран с новия сезон на предаването.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ!

„Нямам търпение да се видим, а и да дърпам ушите на Сашо Кадиев, когато закъснее за ефир“, шегува се водещата.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ!

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558