Намери ни
To Top

ЦСКА докосва титлата! Армейците привличат супер играч…

ЦСКА е на крачка от трансфер, който според Стойчо Младенов ще доближи армейците до титлата в България. Наставникът на червените вече е посочил супер играч за родните стандарти, който иска да види в гранда.

Източници на БЛИЦ разкриха, че армейците ще се опитат да привлекат най-много трима играчи, а не както бе през лятото. Всичко това обаче ще се случи само при положение, че не се стигне до продажба на някои от основните състезатели.


Вратар и нападател са приоритетите в предстоящите трансфери през януари.

В плановете на Младенов е добре познато име – Венци Христов. ЦСКА все още не се е отказал от нападателя, за чието идване на „Армията“ се разшумя много през зимната пауза на миналогодишния сезон. В крайна сметка голмайсторът се озова вместо в Борисовата градина в Металург Донецк, където изкара кратък период под наем. След това националът се завърна в България.  Настоящият договор на Венци Христов с Берое изтича на 30 юни 2015 година.

Ако бъде привлечен, се очаква Христов да сформира убийствено дуо с Буш в атака, като допълвайки се в качествата си, двамата да са основни козове на ЦСКА в битката за рекордна шампионска титла.

Ощр от категория Тема на деня