Намери ни
To Top

Щерката на Веселин Марешки взриви ефира на Нова ТВ! Вижте с колко джобни пари разполага на ден

Дъщерята на Веселин Марешки взриви ефира на Нова тв. Наследницата на милионера от Варна заяви в предаването „Комбина“, че получава 350 лв месечна заплата. Александрина Марешка каза, че не работи на пълен работен ден, но разполага с 300 лв джобни на ден, Тя сподели, че сумата й стига перфектно и не харчи бюджета си.

Младата дама изтъкна, че тези пари получава от майка си, а не от своя баща.


Тя подчерта, че кара икономичен автомобил, въпреки че е дъщеря на милионер.

Александрина сподели, че много обича родния си град и през повечето време е там. Не обича да пътува.

Баща й Веселин Марешки допълни, че тя не харчи целия си бюджет, тъй като реално няма големи разходи. Той сподели, че щерка му отказала пътуване до Малдивите. Предпочела да остане в родния си град, отколкото да пътува заедно с родителите си до екзотичното кътче.

Веселин Марешки призна, че към този момент богатството му се оценява на 100 милиона лева. Той сподели, че е направил първия си милион от бизнеса с аптеките.

Милионерът се похвали и с триетажна къща. Той сподели, че със семейството му започнали строежа от ентусиазъм и тогава били много бедни. Той допусна екип на Нов тв в дома си.

Варненецът сподели, че на първия етаж има три отделни помещения за децата му от 70 квадрата всяко. Но и съпругата му обитават втория етаж. А на третия етаж живее неговата майка.

Босът от Варна взриви ефира с разкритието си, че възнамерява да си купи хеликоптер, за да се придвижва по-бързо.

Той отговори и защо иска да влезе в политиката. Веселин Марешки каза, че зад решението му стои желанието да прочисти боклука. Той допълни, че нито един милионер не желае да влиза в политиката. Но той е готов да го направи, защото се налага.

Ощр от категория Акценти