Намери ни
To Top

Не е истина! Левски прецака Барса за играч, който ще струва милиони

Не е истина! Левски София печели трансферен дуел със световния хегемон Барселона, а ситуацията е топ новина дори в Англия. Сините разполагат с играч, който ще струва милиони според една от най-известните медии на Острова. А въпросният диамант е изпуснат от Барса, малко преди да се озове на „Герена“.

Ето и самата изключително любопитна информация, касаеща най-големия футболен талант на България в момента сред юношите в Родината ни.


Играчът на Левски Божидар Краев влезе в престижна класация на най-големите млади надежди в света.

Авторитетният британски вестник „Гардиън“ вкара 17-годишния халф в топ 40 на футболните вундеркинди на планетата. Класацията е озаглавена „Следващата генерация“ и включва само таланти, родени през 1997 година.

Медията е направила кратко описание на синия юноша. „Божидар Краев е най-големият талант на България. През този сезон той проби в първия отбор на Левски и вече се отчете с хеттрик в мач за купата. Младокът е бил забелязан първо от Христо Стоичков, който го е взел в испанската си школа. Там Краев вкарва 70 гола в 60 мача, а Стоичков го препоръчва горещо на Барселона. В крайна сметка играчът се връща в България, за да се озове в Левски. Краев е много работоспособен и играе отлично с двата крака. Идол му е Роберто Баджо“, пише „Гардиън“.

Изданието цитира и бившия нападател и шеф на школата на ЦСКА Спас Джевизов, според когото играч като Краев се ражда веднъж на десетилетие. Силни думи идващи от противников на Левски лагер, което е атестат за наистина огромен талант от страна на Божидар.

Ощр от категория Тема на деня