Намери ни
To Top

Трансферна бомба! Ники Михайлов с нов отбор, вижте кой…

Само ден, след като закопа България срещу Норвегия Николай Михайлов отново предизвика взрив в Родината. Ситуацията около вратаря е наистина шокираща.

В момента фенове от цялата страна го сочат като играч провалил се срещу викингите, а баща му и шеф на БФС Борислав Михайлов гръмко заяви, че всеки един от въпросните привърженици не разбира от футбол и че Ники е голям вратар.

Думите на шефа на БФС са пълен срам и позор! Атака срещу привържениците, която още повече ще настърви феновете в критиките им към Ники Михайлов.


Ако приемем, че е голям вратар, както казва Борислав, то кариерата на Николай трябва да се развива в постоянна линия.

Ники бе за малко в Англия, стана звезда в Холандия, след това премина в Италия търкайки пейката, а сега е резерва в Турция. От запад все по на изток.

Изпреварвайки времето спокойно може да твърдим – ДА! Ще има трансферна бомба. След Мерсин може да се очаква новият отбор на Ники Михайлов да е от Сирия, Ирак или може би от новосформирания шампионат на Ислямска държава!

Борислав Михайлов прекрачи границата на добрия тон, нападайки феновете. Вече е съвсем нормално той и синът му да видят истината такава, каквато е. Кариерата на Ники Михайлов върви все по на изток и към все по-слаби отбори, което автоматично не го прави голям вратар.

А Боби Михайлов е велик вратар, но същевременно и най-слабият президент на БФС в цялата история на Централата – за това говорят нищожните му резултати – нула класирания на България за голям форум по време на управлението му.

Автор: Симеон Стоилов

Ощр от категория Тема на деня