Намери ни
To Top

Куриозно, но факт! Още преди мача норвежки деца посочиха какво му липсва на националния отбор на България

Куриозно, но факт: още преди загубата на България с 1:2 като гост на Норвегия, местни деца посочиха какво му липсва на нашия национален тим. Малките чакаха играчите ни, като при идването на автобуса започнаха да викат „Бербатов, Бербатов“. Очевидно, повечето от тези 30-40 деца със сигурност не знаеха, че футболистът на Монако няма да слезе от возилото. Те скандираха името му, защото вероятно не знеха повечето на тези на момчетата, които им се разписаха при слизането.

Факт е, че вчера единственият гол за гостуващия тим бе дело на Николай Бодуров, който е бранител. Факт е и, че нямахме много положения. Факт е, че през квалификациите за Евро 2012 бяхме един от отборите с най-малко попадения в Европа въобще. Факт е, че и през миналите квалификации – за Световното в Бразилия, ако изключим двата мача с Малта, отново не бяхме много резултатни – едва 6 гола за 8 мача.
На България освен, че й липсва креативността, липсва и типичният таран, който да завършва атаките. През последните години кой ли не се изреди на върха на атаката, на така и не се намери някой, който да спечели титулярното място и да се доближи поне малко до това, което беше Митко.
Анализи от медии и фенове колкото щеш. А норвежките деца май дадоха отговора…

Ощр от категория Анализ