Намери ни
To Top

Пълен абсурд! Освен футболист, Марио Балотели става и…

Англия нанесе жесток удар по Марио Балотели. Новата звезда на Ливърпул продължава да скандализира с поведението си, ала ако има негативни емоции, причина за избухванията на Супер Марио или слабата му форма, може би са свързани именно с факта по-долу.

Марио не може да бъде в Англия с едно от най-любимите си същества. Става въпрос за домашния му любимец – прасенцето Супер.


То заживя с Балотели от август 2013, когато Бало още беше играч на Милан. Италианският национал буквално бе луднал по животинчето и не спираше да споделя негови снимки в социалните мрежи. Очевидно привързаността на голаджията на Скуадра Адзура към прасето е огромна.

Да, ама Англия казва, че ако Супер иска да пребивава на Острова, Марио трябва… да се регистрира като развъдчик на свине и да извади здравен сертификат на прасенцето. Едва тогава може да се пристъпи към разрешаване на любимото декоративно прасе да се събере отново със собственика си. Така нападателят на Ливърпул, освен футболист, ще трябва да стане по документи и… свиневъд!

that-little-piggy

Ощр от категория Футбол