Намери ни
To Top

Срам в ефира на Би Ти Ви! Антон Хекимян се изложи тотално, вижте какво направи обичаният журналист (мрежата ври от коментари)

Водещият на „Тази сутрин” по Би Ти Ви Антон Хекимян отново демонстрира спортна неграмотност, след като не успя да произнесе като хората името на легендата на Левски Тодор Барзов.

Журналистът запецна, наричайки първо ветерана Бързов, после Бързоев, накрая уж успя, ама обърка ударението на фамилията и съвсем се оплете като пиле в калчища.

Хекимян правеше традиционния преглед на печата, в който акцентира върху материал за Георги Йомов. Футболистът на Славия вкара победната дузпа в драматичния финал за Купата на България срещу Левски.


Както БЛИЦ вече на няколко пъти писа, Жоро е юноша на „сините” и внук на Барзов. Преди години баща му вади 37 000 лева, за да откупи правата му от „Герена” и да премине в клуба от столичния квартал „Овча купел”.

Това не е първата издънка на Хекимян, припомнят паметливи. Преди месец той обяви в ефир, че Левски е победил Литекс. Малко след това водещият се извини за грешката.

Ощр от категория Акценти