Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/03/Novak-Djokovic-5.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Джокович: Нямам проблем с Федерер, но не сме и приятели – Sportove
Намери ни
To Top

Джокович: Нямам проблем с Федерер, но не сме и приятели

Новак Джокович заяви, че никога не имал проблеми с Роджър Федерер, но двамата не са приятели. Идентични са взаимоотношенията му и с Рафаел Надал. Носителят на 12 титли от Големия шлем даде интервю пред Novosti, в което говори за останалите представители на Голямата четворка.

„Първо трябва да дефинираме думата приятелство.


Най-важно е взаимоотношенията да са честни и с уважение. Играем големи мачове, замесени са много пари на големи турнири и не виждам достатъчно място за приятелство“, каза сърбинът.

„Напълно достатъчно е да сме коректни помежду си и да се уважаваме“, добави той.

„Никога не съм имал проблеми с Роджър. Уважавам го много, защото е оказал огромно влияние върху нас и спорта. С Мъри и Надал сме от едно поколение и те ми помогнаха да стигна до там, до където стигнах“, каза още Ноле.

„Аз не мразя никого. Думата „омраза“ я няма в речника ми“, завърши сърбинът.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558