Намери ни
To Top

Официално: Христо Янев се завърна начело на ЦСКА

ЦСКА официално се раздели със Стамен Белчев. Новината току-що беше обявена от официалния сайт на „червените“.

„След поредицата от негативни резултати, Стамен Белчев взе решение да напусне поста старши треньор на ЦСКА в името на благото на отбора“, гласи съобщението.

С него си тръгват и трима от помощниците му – Стефан Генов, Даниел Моралес и Ивайло Иванов.


„Ръководството благодари на Белчев за изключителния му професионализъм и всеотдайната му работа в ЦСКА и му пожелава здраве и бъдещи професионални успехи!“, пишат още от клуба.

До края на сезона отборът ще бъде ръководен от Христо Янев, който дори проведе първа тренировка с отбора. Негови асистенти ще бъдат Владимир Манчев и Ивайло Петров. Заедно с тях ще работят още кондиционните треньори Томас Нойберт и Кирил Динчев, като на щаба ще помагат легендите на клуба Георги Велинов и Красимир Безински.

„Христо Янев, Владимир Манчев и Ивайло Петров изведоха тима ни до трофея в турнира за Купата на България през 2016 година. През януари те се завърнаха на работа в ЦСКА. Янев и Манчев бяха скаути на първия отбор, а Петров – треньор на вратарите в Академия ЦСКА.

Пожелаваме им здраве и още много професионални успехи в любимия клуб!“, завършва обръщението на ръководството към феновете на „червените“.

Ощр от категория Футбол