Намери ни
To Top

Светът си отдъхна! Ето как ще се казват третото дете на Кейт и Уилям! За изненада на всички, малкият принц ще носи името…

След трепетното очакване какъв ще е полът на третото дете на Кейт и Уилям, сега светът е затаил дъх да научи името на малкия принц. Артър, Албърт и Филип са най-спряганите варианти за име на бебето. По традиция, първо гордите родители ще съобщят на кралицата и семейството си какво име са избрали преди да бъда обявено публично.

Според експерти, Кейт и Уилям ще кръстят бебето Филип – на прадядо си – дукът на Единбург.


Фредрик, Чарлс и Джеймс също са сред предположенията на букмейкърите.

Вторият син на Катрин и Уилям се появи на бял свят на 23-ти април – празникът на Светия покровител на Великобритания – Джордж. Малкият е с тегло 3,800 кг. Той е пети поред в списъка за наследниците на британския трон. Раждането е преминало гладко, съобщиха от двореца.

Херцогинята на Кеймбридж напусна болницата „Сейнт Мери“ само 7 часа след като роди. Заедно с новородения им син, принцът и Кейт се отправиха към дома си – двореца Кенсингтън с кола. Таблоидите на острова обръщат специално внимание, че черният джип вече е 7-местен, след като семейството вече е по-голямо.

Ощр от категория Акценти