Намери ни
To Top

Скандал! В мрежата се появиха стари чисто голи снимки на Галена, вижте какви бомби е имала певицата преди да стане звезда (СНИМКИ 18+)

Забравени снимки на Галена от зората на кариерата й, припомнят колко „скромна” бе навремето изпълнителката. Звездата на „Пайнер”, която последните дни е в центъра на скандала, заради наградите на „Планета”, лъсна дибидюс в мрежата.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Припомняме ви, че само преди няколко дни, Галена се пусна чисто гола и в съблекалнята на магазина си зад хотел „Маринела”, докато мереше рокля. Феновете й обаче успяха да я щракнат абсолютно гола, а мъжката аудитория доволно оплакна очите от гледката със силиконите и котето на Галена, пише „Всеки ден”.


ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Изпълнителката отдавна се слави като една от най-горещите в шоубизнеса и полага всички усилия феновете да не го забравят. Независимо дали ще плува гола с Азис в басейн или ще снима порноклипче във ваната, Галена е изключително скандална и провокативна. На кадрите тя правеше орална любов на партньора си, докато в същото време се самозадоволяваше във ваната. А клипчето я изстреля на върха, само за броени седмици.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

По-късно изпълнителката често провокираше феновете с подобни скандални изпълнения в клиповете си, но доста по-обрани заради режисьорската намеса.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Що се отнася до пикантното фото, не е много ясно, кога точно е правена снимката, но явно е малко след като си е сложила силикон. А фолк дивата щедро се развява нуди на родното Черноморие, скрита зад кърпа и слънчеви очила.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Източник: HotZona

Ощр от категория Акценти