Намери ни
To Top

Сериозни четвърфинални битки в Лига Европа

Тази вечер в 22:05 часа започват реваншите от 1/4-финалната фаза в Лига Европа. Очакват ни много сериозни сблъсъци по терените на Стария континент. Всеки от осемте отбора в турнира има своите шансове да премине още едно стъпало напред и ще се бори със зъби и нокти да успее.

Най-сериозна изглежда интригата в срещата между Олимпик Марсилия и РБ (Лайпциг).


Германците спечелиха с 1:0 на свой терен, но този резултат не може да ги успокоява, тъй като французите разполагат с експлозивно нападение, което е способно да вкара много попадения довечера на “Велодром”.
View image on Twitter
View image on Twitter

UEFA Europa League

@EuropaLeague
⏰FULL TIME! ⏰

4⃣home wins ✅

Performance of the night?#UEL

12:01 AM – Apr 6, 2018
1,550
946 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy

Интересно ще бъде и в мача между РБ (Залцбург) и Лацио. “Орлите” спечелиха с 4:2 в първия мач на “Олимпико”, но не могат да бъдат сигурни в продължаването си напред. Двата гола на чужд терен дават достатъчно надежди на австрийците, че могат да стигнат до обрат в своя полза.

Фаворитът в турнира Атлетико Мадрид също има преднина от два гола над Спортинг (Лисабон) преди гостуването си в Португалия. “Дюшекчиите” спечелиха с 2:0 на свой терен, което е добър турнирен резултат, но сега те трябва да довършат започнатото, а “Лисабонските лъвове” със сигурност не смятат да се предадат без бой.

Най-добра преднина след първия двубой има другият голям фаворит – Арсенал. Англичаните спечелиха с 4:1 първата среща с ЦСКА (Москва) и до голяма степен си гарантираха продължаването напред. Все пак в Шампионската лига в последните дни видяхме да се случват какви ли не изненади, така че московчани могат да се надяват на малко чудо в реванша.

Лига Европа, 1/4-финали, реванши:

РБ (Залцбург) – Лацио (в първия мач 2:4)

МИНУТА ПО МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Спортинг (Лисабон) – Атлетико Мадрид (в първия мач 0:2)

МИНУТА ПО МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

ЦСКА (Москва) – Арсенал (в първия мач 1:4)

МИНУТА ПО МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Олимпик Марсилия – РБ (Лайпциг) (в първия мач 0:1)

Ощр от категория Футбол