Намери ни
To Top

Ето я най-известната българска проститутка! Тя е много популярна и почти всички мъже я познават (СНИМКИ 18+)

Почитателите на XXL индустрията със сигурност са чували името на една от най-атрактивните еротични звезди напоследък – Ейми Рийд. Червенокосата красавица с пищни форми не само има милиони фенове от двата пола по света, но може да се похвали и с цели пет статуетки в бранша – oт FAME Award (2007) до AVN Award (2007, 2010) плюс 11 номинации.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Това, с което доскоро никой не беше запознат обаче, е фактът, че Ейми май се оказва българка, а името, с което е известна – еротичен псевдоним. Истинското такова е Ира Георгиев, а тъй като тя самата е предпочела да направи кариера с американско гражданство, е предпочела да запази този факт в тайна, като навсякъде в интернет може да се прочете, че е родена във Франкфурт, Германия и е израснала в Калифорния, пише „Телеграф“.


ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Този ход явно е донесъл нужния й успех, тъй като към днешна дата актрисата има над 230 роли в порно индустрията и вече е милионер, що се отнася до финансовото й благосъстояние. Самата й тайна пък излезе наяве съвсем случайно след недоглеждане от нейна страна в двата профила в социалните мрежи.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

След като усети гафа, Ира побърза да изтрие българския си, но в мрежата останаха достатъчно нейни снимки, за да се види явната прилика. Разбира се, до момента самата Ейми Рийд не е коментирала нищо по въпроса, но пък за много хубавици от Източна Европа не е новост да предпочитат да пробият в еротичния бизнес с псевдоним, криейки реалната си самоличност и произход.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Иначе нашенката първоначално заминава за Америка, след като е приета за студентка по машиностроене в Калифорнийския политехнически институт в Помона. Скоро обаче завидната й визия е забелязана от продуцентите в бранша и кариерата й там е просто въпрос на време.

Ощр от категория Акценти