Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2018/03/aliss-guduin.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Футболна съпруга се пусна чисто гола и разкри: В секса обичам да съм отгоре и да правя… (ВИДЕО и СНИМКИ – само за възрастни) – Sportove
Намери ни
To Top

Футболна съпруга се пусна чисто гола и разкри: В секса обичам да съм отгоре и да правя… (ВИДЕО и СНИМКИ – само за възрастни)

Футболната съпруга с най-голям бюст в Англия – Алис Гудуин, признава, че обича да командва парада. Независимо дали вкъщи или на мястото, където работи като модел.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

„Обичам да бъде отгоре и да дирижирам нещата. Но, разбира се, винаги се съобразявам с хората около мен.


И най-вече с моя съпруг Джърмейн“, откровена е секси мацката, чийто горещи фотосесии карат и най-железните мъжки сърца да се разтуптят.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Алис имаше преди години много кратка връзка с Кристиано Роналдо, докато той носеше екипа на Манчестър Юнайтед. После се залюби с бившия футболист на Ливърпул Джърмейн Пенант. На Острова им прогнозираха бърза раздяла, но сгрешиха. Двамата заживяха щастливо, а през 2014 година се ожениха и са заедно и до днес.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Преди месец обаче 35-годишният Пенант се озова в центъра секс скандал, заради който го изритаха от аматьорския Билърикей Таун.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

„Дейли Мейл“ съобщи, че надарената му съпруга фигурира във видео уебсайт за онлайн сексуални удоволствия.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Във видео, с което Алис рекламирала предлаганото, се появява и самият Джърмейн, което е ясно от специфичните му татуировки, макар лицето му да остава скрито.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558