Намери ни
To Top

Томаш си казва думата за шестима

Ръководството на Берое е доста активно от началото на пролетта. Клубът успя да удължи договорите на тарана Мартин Камбуров, както и на левия бек Леони. Работата по окомплектоването на състава за следващата кампания обаче продължава с пълна сила. Очаква се треньорът Александър Томаш да каже тежката си дума за шестима играчи.


С контракти до края на сезона са Иван Иванов, Иван Бандалов-ски, Георги Динков, Кохей Като и Серджиу Негруц, а наемът на Антон Карачанаков от полския Кракович изтича.

Очакванията са, че Берое ще стори каквото е необходимо да задържи за дълго в състава Иван Иванов и пристигналия през зимата негов адаш Бандаловски. Първият вече изяви желание да остане, ако получи предложение за нов договор. Динков, Като и Негруц ще трябва с игрите си да докажат, че заслужават удължаване на контрактите.

Отделно от това ръководството на Берое прави нови опити да привлече Димитър Бербатов. Нападателят в момента е свободен агент, след като ангажиментът му към индийския Керала Бластърс изтече. 37-годишният футболист вече е в България. Той е близък приятел с треньора на старозагорци Александър Томаш, както и с помощниците му Константин Мирчев и Тодор Кючуков. Именно поради тази причина Бербатов се съгласи да води лятна подготовка с Берое. Тогава той дори участва в част от контролите на заралии.

Днес Иван Иванов и Емин Ахмед ще се срещнат със запалянковци на Берое. Срещата ще се проведе от 18:30 часа в офис магазина на НфК Берое, който се намира зад сградата на съда в Стара Загора.

Вчера играчите на Александър Томаш проведоха възстановяване. От днес тимът започва подготовка за гостуването на Локо Пд в неделя.

Ощр от категория Футбол