Намери ни
To Top

3 трансферни бомби на Домусчиев! Лудогорец започва да бие наред в ШЛ

Лудогорец ще започне да побеждава наред в Шампионска лига.


За да се случи това Кирил Домусчиев ще направи 3 трансферни бомби. Ето какво казва бившият скаут на орлите Пламен Гетов.

„Ако има още трима футболисти като Марселиньо, Лудогорец ще започне да побеждава най-силните отбори в Шампионска лига. Ако не продадат бразилеца и Домусчиев закупи трима играчи от неговия ранг, следващите сезони Лудогорец ще е голям фактор в турнира.

През сегашната кампания тимът трудно може да се пребори за класиране в 1/8-финалите. Базел е отбор със страхотна организация, а Реал и Ливърпул са потенциални победители в ШЛ.

Реално е – догодина отново да се гони влизане в групите на турнира, а ако има още 2-3 футболиста от класата на Марселиньо и са запазили и него в състава, тогава може да се мисли за велики неща“, заяви Гетов, който в кариерата си е преминал през ЦСКА и Левски пред „Тема Спорт“.

Скаутът препоръчва на Домусчиев 3 трансферни бомби. Босът има парите да ги осъществи. Дали Лудогорец ще се превърне в един от най-големите отбори в Европа – според Гетов – „ДА“, ако в състава до Марселиньо застанат още 3 зввезди от неговия калибър.

Ощр от категория Тема на деня