Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/12/klopplalanaliverpool.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Клоп недоволен от сезона на Ливърпул – Sportove
Намери ни
To Top

Клоп недоволен от сезона на Ливърпул

„Не мога да кажа, че съм доволен от сезона на Ливърпул. Предпочитам да се радвам след края на кампанията“, това заяви мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп по повод представянето на отбора до момента. „Честно казано, щастлив не е думата, която имам в главата си, защото непосредствено след 5:0 над Порто започнах да мисля за срещата с Уест Хем. Това е нашият начин на живот.


Искам отборът да е наистина подготвен, тъй като чуковете най-вероятно ще се защитават дълбоко. Макар че Ливърпул е в добра позиция, все още нищо не е решено и до края на сезона трябва да използваме добре играчите, треньорите, дори и феновете могат да помогнат. Трябва да бъдем готови за труден мач, защото Уест Хем победи Тотнъм и загуби едва с гол от Манчестър Сити. Това показва, че не трябва да ги подценяваме. Освен това винаги създават възможности за контри, като извеждат футболисти в добри позиции. Ливърпул е толкова специален заради великата си история. Ако ме попитате къде бих искал да се върна назад във времето, веднага бих отговорил, че това е във времето на Бил Шенкли, поне за няколко дни. Искам да видя и почувствам как Ливърпул е започнал да постига тези исторически постижения и се е превърнал в толкова специален клуб. Така бих се справил по-лесно с отговорността и очакванията, които поех с тази работа. Успехът на моите предшественици тежи, но и служи за вдъхновение. Целият регион е абсолютно луд по футбола. Животът на хората и мечтите им са свързани с клуба, но целите са свързани с упорита работа. Не познавам човек, който е гледал Реал Мадрид срещу ПСЖ, тъй като нашият мач с Порто беше по същото време“, завърши Клоп.

Звездата Мохамед Салах пък допълни: „30 гола до момента са добре, но може и още“. Днес Ливърпул е домакин на Уест Хем от 17 часа на „Анфилд“.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558