Намери ни
To Top

Няма такава простотия, пълен срам! Всички българи са потресени, ето как „почетоха“ паметта на Васил Левски (ФОТО)

Простотията на българина достигна нови, недостижими висоти. Доказателство за това е скандална снимка, която днес обиколи интернет пространството и за минути събра гнева на хиляди потребители.

Както е известно, на този ден почитаме 145-годишнината от обесването на Апостола на свободата Васил Левски.

На фотоса най-големият ни национален герой е „почетен“ под формата на… салата, а бесилото и гробът му са направени от… салами и луканки.


За да е пълна гаврата, за покривка под импровизираната „софра“ е използван националният ни трибагреник. Няма как разбира се, по нашенски, да пропуснем и чашата с ракия. И това ако не криворазбран патриотизъм, кое може да е?

Меко казано скандалният фотос е публикуван във „Фейсбук“ от потребител, който добавя към него следния текст: „Само оставям това тука… и само българин може да направи това…“. Трябва да отбележим, че автентичността на снимката не е доказана напълно. Но дори самата идея за направата на подобно нещо е изключително противоречива.

Оставяме на вас сами да прецените на какъв „патриот“ и „родолюбец“ може да му хрумне да сътвори подобна простащина. А ето и неговият „шедьовър“:

Ощр от категория Акценти