Намери ни
To Top

Известна българка не издържа повече! Тя призна публично пред цяла България, че е от третия пол! Всички са в шок, вижте я (СНИМКИ)

Скандалният травестит Елза Парини лъсна в истинския си образ на светско парти тези дни. Тя(?) се появи без женски дрехи, перука, токчета и тежък грим, и то за първи път сред толкова много публика.

Репортер на lifestyle.bg успя да разпознае устатата водеща, но… съблечена като мъж.


Елза все по-често обича да се разхожда като Ивайло (както е истинското й име), за да остане инкогнито. Разбираемо, като се има предвид скандалния хаплив имидж, който Парини придоби, заяждйки се с кого ли не през годините.

Интерес предизвика и фактът, че цветовите решения на Елза, са се прехвърлили и в гардероба на Ивайло. За светския купон той беше избрал шарена ризка и не беше пропуснал да си сложи обеци.

Иво се забавляваше с гостите на партито, някои от които изобщо не разбраха кой всъщност е той. За негов късмет, разбира се.

Преди време Елза Парини разкри, че станала травестит заради дядото на Венета Райкова, с която ходили в една детска градина. Ядосаният старец така му извил ръката, защото наранил внучката му, че на малкия Ивчо му се приискало да бъде нежен и да го закрилят.

Ощр от категория Акценти